Czy ktoś z Was poszedł w kwarantannę po weselu lub zaraził się na nim covidem?
Bardzo jestem ciekaw. Ja nie byłem na weselu w 2020r.
Czy ktoś z Was poszedł w kwarantannę po weselu lub zaraził się na nim covidem?
Bardzo jestem ciekaw. Ja nie byłem na weselu w 2020r.
Zagrałem 15 imprez, zero zgłoszeń o zarażeniach, ale kilku znajomych dj wylądowało na kwarantannie, ale nie byli zarażeni.
na grupach w ostatnich dniach głośno o śmierci dja właśnie na covid,
współistniejącą miał marskośc wątroby więc to się nie liczy :PCytat:
RafU napisał/a: Drogi Gościu/Użytkowniku możesz zobaczyć link po udzieleniu odpowiedzi w temacie. Aby się zarejestrowaćkliknij tutaj
W moich rejonach spokój, nawet u mocno rozchwytywanych DJów typu "80 wesel w sezonie". Wszystko zagrane, zdrowi. Tacy szczęściarze? Przecież to tysiące osób się przewinęło...
... a w moich rejonach (niedaleko Twoich) tragicznie ...
Od soboty 24 października wszystkie regiony w Polsce zostaną objęte czerwoną strefą.
- zakaz organizacji imprez okolicznościowych (wesela, konsolacje i inne);
Mojej żony siostra dzisiaj ma ślub. Wiadomo, wszystko odwołane zostało na sali. Zespół i kamerzysta nawet oddali zaliczkę, powiedzieli że to nie wina młodych że jest covid. Nie było przesuwania imprezy na następny termin. Trzeba iść do przodu a nie odwlekać swoje życie w czasie. Nie wiadomo co będzie za rok.
Ślub się dziś odbędzie, fotograf coś tam pstryknie w kościele i w plenerze jak przyjdzie na to czas. Reszta, szkoda gadać ... żal młodych.
Bedzie jeszcze gorzej jeszcze sie sezon grypowy nierozpoczął a juz jest tragedia,to niebedzie tak jak w tym roku.Kto ci pojdzie na wesele jak zaczna ludzie masowo umierac ,kazdy sie bedzie bal.W marcu bylo 200 zakażeń albo mnie teraz juz mamy 27 tys...!dopoki niebedzie szczepionki to nici z imprez a to potrwa
Zoltar, ty taki troszkę niedomagający umysłowo jesteś od urodzenia czy w tym roku dopiero coś ci pierdyknęło w główkę ???
Masz problem jakiś?Cytat:
mamro napisał/a: Drogi Gościu/Użytkowniku możesz zobaczyć link po udzieleniu odpowiedzi w temacie. Aby się zarejestrowaćkliknij tutaj