Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 36

Wątek: Problem z Ketronem? Napisz do S.O.S KETRON

  1. #21
    Awatar padre
    Człowiek ośmiornicy
    Aktywność na forumO użytkownikuReputacja
    Dołączył
    13-01-2010
    Posty
    4 896
    Cytat AudyJay napisał/a: Zobacz posta
    Ketron Audya niema sobie równych.
    Co jest podstawą Żywego składu? sekcja rytmiczna czyli Bębny bas a w Ketron Audya tak bębny jak i bas są najlepsze na świecie,bo są nagrane żywe bębny żywe basy, do tego Live Guitar.
    Tak Korg jak i Yamaha są dobrze pilnowane aby żadna niewygodna opinia na temat ich produktów nie pojawiała sie, na żadnym forum, dlatego wszystko zamiatane jest na bieżąco pod dywan, ludzie nie są świadomi tego co kupują - takie czasy!!!
    Dlatego aż tyle jest wystawianych 1-3 miesiecznych do sprzedaży nowych instrumentów Nowy Korg PA4X, Tyros5
    Ketron nie stosuje tego typu praktyk bo wie że ma najlepsze produkty, wiec nie musi, bo uważają że z czasem ludzie się przekonają sami do tego co najlepsze.
    Ketron Audya znam na wylot, a teraz chętnie wy testuję nowego Ketron SD9, zobaczymy co jest wart?
    Facet jak bedziesz walił w kółko te teksty w każdym temacie czy ma on związek czy nie Twoje dni są policzone.
    taky sobie FANCLUB - Cieć

    Oby twój słoń kąpał się tylko w mleku a trąba twego słonia nigdy nie trafiła w kaktusy

  2. #22
    Awatar AudyJay
    Początkujący
    Aktywność na forumO użytkownikuReputacja
    Dołączył
    28-08-2016
    Posty
    10
    Cytat dcg napisał/a: Zobacz posta
    Własnie wczoraj dzwonił do mnie kumpel, który zrezygnował z Audya, na rzecz Yamahy, a to za sprawą: zawiech, niepewnego działania, ładowania itp.
    Dostrzegł, jak mówił zalety tego modelu, ale nie na tyle, żeby sobie nerwy szarpać i grać z duszą na ramieniu.
    Samo wykończenie techniczne również pozostawiało wiele do życzenia, np. odpadł przycisk od kontrastu wyświetlacza.
    Co do Zwiech jak to kolega określił, od ostatniej Aktualizacji to jest jakieś rok temu niema żadnych Zwiech
    A co do pokrętła od kontrastu, to jest raczej rzeczą niemożliwa jedynie gdyby uderzył czymś to tak, wszystko siła można urwać?

  3. #23
    Awatar PawelMusic1989
    Lewa ręka mafii
    Aktywność na forumO użytkownikuReputacja
    Dołączył
    08-03-2010
    Posty
    478
    Ja nie wiem ludzie chyba mają łopaty zamiast rąk. Jak można wyrwać pokrętło od kontrastu. Mam 6 lat audyie i żadnych problemów.

    Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

  4. #24
    Awatar dcg
    Capo di tutti ...
    Aktywność na forumO użytkownikuReputacja
    Dołączył
    18-01-2010
    Posty
    8 944
    Nie wyrwał, samo wypadło, właśnie i to z nowego instrumentu, nie po kimś.

    Kiedyś, po kilku latach widziałem swojego odsprzedanego niegdyś Rolka D10.
    Myślałem, że klęknę z żalu, bo wiem ile mnie kosztował, a jeszcze ściągany za marki zachodnie od Langowski Music Berlin.
    Niektórzy chlewy mają lepiej utrzymane.
    Ostatnio edytowane przez dcg ; 21-10-2016 o 10:32

  5. #25
    Awatar padre
    Człowiek ośmiornicy
    Aktywność na forumO użytkownikuReputacja
    Dołączył
    13-01-2010
    Posty
    4 896
    Panowie walicie off topem
    Załóżcie temat wypadające cześci z ketrona i tam AudyJay bedzie miał raj
    A tym co wypadają elemety niech wyślą do Heniutka i zrobi im w dobrej cenie
    taky sobie FANCLUB - Cieć

    Oby twój słoń kąpał się tylko w mleku a trąba twego słonia nigdy nie trafiła w kaktusy

  6. #26
    Awatar LOOcek
    Capo di tutti ...
    Aktywność na forumO użytkownikuReputacja
    Dołączył
    14-01-2010
    Posty
    5 523
    Zlotów
    20
    Ten AudyJay to czasem nie marketing szeptany od dystrybutora? Bo nie wierzę że zwykły śmiertelnik może tak włazić w dupę zupełnie bezinteresownie...

    I jeszcze to SEOwskie wytłuszczanie fraz kluczowych
    Ostatnio edytowane przez LOOcek ; 21-10-2016 o 13:00
    "Wesele bez bójki to nie wesele!" powiedział pan młody i jeb**ł teściową w ryj

  7. #27
    Awatar padre
    Człowiek ośmiornicy
    Aktywność na forumO użytkownikuReputacja
    Dołączył
    13-01-2010
    Posty
    4 896
    Cytat LOOcek napisał/a: Zobacz posta
    Ten AudyJay to czasem nie marketing szeptany od dystrybutora? Bo nie wierzę że zwykły śmiertelnik może tak włazić w dupę zupełnie bezinteresownie...

    I jeszcze to SEOwskie wytłuszczanie fraz kluczowych
    Uwierz że nie, Hucuł niestety
    taky sobie FANCLUB - Cieć

    Oby twój słoń kąpał się tylko w mleku a trąba twego słonia nigdy nie trafiła w kaktusy

  8. #28
    Awatar LOOcek
    Capo di tutti ...
    Aktywność na forumO użytkownikuReputacja
    Dołączył
    14-01-2010
    Posty
    5 523
    Zlotów
    20
    Masz Ci los...
    "Wesele bez bójki to nie wesele!" powiedział pan młody i jeb**ł teściową w ryj

  9. #29
    Awatar Mustafa
    Poślubiona / Poślubiony mafii
    Aktywność na forumO użytkownikuReputacja
    Dołączył
    05-02-2010
    Posty
    3 985
    Zlotów
    4
    Załączone obrazki Załączone obrazki

  10. #30
    Awatar zoltar
    Amator
    Aktywność na forumO użytkownikuReputacja
    Dołączył
    17-09-2015
    Posty
    92
    Audya niezla ale niema repertuaru co z tego że fajnie brzmi jak niema styli a samemu to sobie można...troche porobić ale ogólnie zostaje bez wsparcia producenta,Tyros 4-5 natomiast brzmi tez dobrze lecz inaczej twardo bardziej możliwe że troche gorzej ale to trudno porównac , w Dp jednak niema konkurencji i ma lepszy srodek od Audya Ketron ma przestarzaly.Slyszałem opinie że Tyros 4 brzmi zle na paczkach? u mnie jest odwrotnie brzmi lepiej na nagłosnieniu i to b.dobrze,dlatego nieslucham juz g opinii ludzi ktorzy byc może niepotrafia klawisza ustawić,dlatego nie Tyros tylko psr polecam

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •