Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 36 z 36

Wątek: Problem z Ketronem? Napisz do S.O.S KETRON

  1. #31
    Awatar dcg
    Capo di tutti ...
    Aktywność na forumO użytkownikuReputacja
    Dołączył
    18-01-2010
    Posty
    8 749
    Klawiszowiec do Zenka ma Audya, a nie tam żadnego Tyrosa

  2. #32
    Awatar zoltar
    Amator
    Aktywność na forumO użytkownikuReputacja
    Dołączył
    17-09-2015
    Posty
    84
    Cytat dcg napisał/a: Zobacz posta
    Klawiszowiec do Zenka ma Audya, a nie tam żadnego Tyrosa
    Ja widziałem też Gw-8

  3. #33
    Awatar the_boss81
    Sycylijka / Sycylijczyk
    Aktywność na forumO użytkownikuReputacja
    Dołączył
    19-01-2010
    Posty
    2 559
    Poco taka droga atrapa...? :/
    Agresywne brzmienie często bywa mylone z głośnością... :/

  4. #34
    Awatar Andi
    Prawa ręka mafii
    Aktywność na forumO użytkownikuReputacja
    Dołączył
    15-01-2010
    Posty
    642
    Prawie jak z chaltura:
    - sprzetu za 40 000 ZL
    - auto za 4000 Zl
    - a granie za 400 Zl.
    Oczywiscie nie dotyczy to Zenka on moze sobie na tego typu atrapy pozwolic.
    Pozdrowienia:
    Andi
    Istnieje tylko jeden jezyk na swiecie, ktory kazdy zrozumie. Jest nim muzyka.

  5. #35
    Awatar AudyJay
    Początkujący
    Aktywność na forumO użytkownikuReputacja
    Dołączył
    29-08-2016
    Posty
    8
    Co do Styli na Audya, to bardzo ładnie chodzą nowe style z SD7, tak nowocześnie, polecam.

  6. #36
    Awatar czarek2502.81
    Prawa ręka mafii
    Aktywność na forumO użytkownikuReputacja
    Dołączył
    28-01-2010
    Posty
    707
    Czy spotkał się ktoś z plikiem definicji instrumentów pod Cubase'a do Ketrona MJ+
    Pozdrawiam
    czarek2502.81

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •