Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Midy i expansion drum w T4

  1. #1
    Awatar darex1411
    Ja tu tylko sprzątam
    Aktywność na forumO użytkownikuReputacja
    Dołączył
    06-02-2016
    Posty
    100

    Midy i expansion drum w T4

    Witam ,mam dziwny problem a chodzi o zmiane zestawu perkusyjnego,we wszystkich midach moge zmienić zestaw znajdujacy sie w pamieci flash przyciskiem wciskajac Expansion itd. lub wchodzc przez menu w Custom Drum, dostałem paczle midów od znajomego i niemoge w żadnym zmienic zestawu znajdujacego się w pamieci flash wogóle niedziała przycisk Expansion ,wchodze tez przez menu i w custom drum a tam niema zestawów niewyswietla ich? i z powrotem w inny folder i wszystko da sie zrobic w midzie.Co jest przyczyną takiego stanu rzeczy?

  2. #2
    Awatar karolrogala
    Człowiek od czarnej roboty
    Aktywność na forumO użytkownikuReputacja
    Dołączył
    01-02-2011
    Posty
    310
    wyjaśnij niewiedzącym co to T4 (czyli mi)
    Dopiero w pełnym składzie jest frajda... szkoda bo jade ostro z podkładów
    www.crocodiles.pila.pl
    www.organy.pila.pl

  3. #3
    Awatar HEINEKEN
    Poślubiona / Poślubiony mafii
    Aktywność na forumO użytkownikuReputacja
    Dołączył
    14-01-2010
    Posty
    3 031
    Zlotów
    6
    Tyros 4


    Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
    www.klawiszowe.pl - Centrum Instrumentów Klawiszowych

    www.involight.pl - dystrybutor oświetlenia INVOLIGHT (ruchome głowy, pary led, wytwornice dymu, efekty led)


  4. #4
    Awatar Mustafa
    Poślubiona / Poślubiony mafii
    Aktywność na forumO użytkownikuReputacja
    Dołączył
    05-02-2010
    Posty
    3 883
    Zlotów
    4
    Zrób optymalizację XG w PSRuti i następnie ustaw zestaw jaki chcesz
    We live to play

  5. #5
    Awatar darex1411
    Ja tu tylko sprzątam
    Aktywność na forumO użytkownikuReputacja
    Dołączył
    06-02-2016
    Posty
    100
    Oczywiscie dzieki za pomoc

  6. #6
    Awatar kieliszek
    Początkujący
    Aktywność na forumO użytkownikuReputacja
    Dołączył
    23-09-2016
    Posty
    3
    Witam wszystkich zakupię midi dedykowane na tyros 4 tel 530 876 253




    Od tego są serwisy komercyjne typu: midi24.pl, muzyczka.pl, midiplay.pl. Na forum obowiązuje zakaz handlu i wymiany plikami! Ze względu na krótki staż tylko pisemne OSTRZEŻENIE. Następnym razem będzie ban. Kolor czerwony na forum jest zastrzeżony wyłącznie dla administratorów!

    moderator Mustafa
    Ostatnio edytowane przez Mustafa ; 25-09-2016 o 14:14

  7. #7
    Awatar Rolando
    Człowiek od czarnej roboty
    Aktywność na forumO użytkownikuReputacja
    Dołączył
    02-04-2011
    Posty
    323
    Zlotów
    1
    Nie wierze, ze mozna znalezc forum muzyczne a nie wiedziec o ww. firmach. Ludzie dalej licza na drapane ?

  8. #8
    Awatar zoltar
    Amator
    Aktywność na forumO użytkownikuReputacja
    Dołączył
    17-09-2015
    Posty
    92
    Trzeba kupować uzywane klawisze z plikami poniewaz są b.drogie,ja kupiłem Tyrosa 4 i było tam styli i midów pod konkretne utwory po przeliczeniu tak jak kosztują na ok.4 tys.zł a za klawisz dałem 8 tys. + jeszcze ok.1500 styli z tyrosów 2,3,4 dokupiłem tylko flash 1024 na zestawy perkusyjne i barwy w wave

  9. #9
    Awatar skubiszek
    Człowiek z branży...
    Aktywność na forumO użytkownikuReputacja
    Dołączył
    14-01-2010
    Posty
    3 086
    Zlotów
    9
    nikt nie powiedział, że będzie tanio ale jak chcesz pracować i zarabiać to i musisz zainwestować a nie ... podane na tacy i spijasz śmietankę. Jak sprzedawałem swojego pa2x sprzedający miał do wyboru albo kupić go gołego bez repertuaru obrobionego albo za 800 zł dodatkowo zostawiam materiał i na to się zdecydował
    Ostatnio edytowane przez skubiszek ; 26-09-2016 o 10:39
    MST - Moderator Specjalnej Troski

  10. #10
    Awatar zoltar
    Amator
    Aktywność na forumO użytkownikuReputacja
    Dołączył
    17-09-2015
    Posty
    92
    Cytat skubiszek napisał/a: Zobacz posta
    nikt nie powiedział, że będzie tanio ale jak chcesz pracować i zarabiać to i musisz zainwestować a nie ... podane na tacy i spijasz śmietankę. Jak sprzedawałem swojego pa2x sprzedający miał do wyboru albo kupić go gołego bez repertuaru obrobionego albo za 800 zł dodatkowo zostawiam materiał i na to się zdecydował
    Trzeba szukać żeby kupić z plikami za podobna kase a nie gołego i dopłacać ,wez sobie kup potem pliki za kilka tys jak możesz miec w cenie instrumentu. trzeba troche myśleć...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •