Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 57

Wątek: Soundcraft UI - wifi - aktualizacja softu

  1. #11
    Awatar waldek773
    Prawa ręka mafii
    Aktywność na forumO użytkownikuReputacja
    Dołączył
    27-03-2011
    Posty
    727
    Nie wyobrażam sobie sytuacji gdzie brak kontroli nad mikserem.
    Kilka razy zdarzyło się że pijany gość w trakcie grania obraca kolumnę napierdzielającą całą epą wprost w mikrofon. Co by się wtedy stało każdy wie. Reszta imprezy na midbasie.

  2. #12
    Awatar dcg
    Capo di tutti ...
    Aktywność na forumO użytkownikuReputacja
    Dołączył
    18-01-2010
    Posty
    8 919
    Jak to co?
    Zadziałają limitery, bo przecież masz poustawiane - prawda?

    Mnie po aktualizacji nie spotkało jeszcze nic przykrego.
    Dlatego odpukuję w niemalowane i czekam na pierwszą zawiechę.

    Z zapasem jest komfort psychiczny, co by nie pisać.

  3. #13
    Awatar piotrek
    Ojciec Chrzestny Mafii
    Aktywność na forumO użytkownikuReputacja
    Dołączył
    18-01-2010
    Posty
    1 777
    Cały czas zostają fizyczne potencjometry, które można przekręcić i mikser wyciszyć

  4. #14
    Awatar piotrek
    Ojciec Chrzestny Mafii
    Aktywność na forumO użytkownikuReputacja
    Dołączył
    18-01-2010
    Posty
    1 777
    Uwaga ! Jest juz nowa wersja oprogramowania. Podobno rozwiazuje problemy z lacznoscia.

  5. #15
    Awatar skubiszek
    Człowiek z branży...
    Aktywność na forumO użytkownikuReputacja
    Dołączył
    14-01-2010
    Posty
    3 091
    Zlotów
    9
    W jaki sposób aktualizujesz mikser? Ja mam zawsze zapas zawsze !
    MST - Moderator Specjalnej Troski

  6. #16
    Awatar dcg
    Capo di tutti ...
    Aktywność na forumO użytkownikuReputacja
    Dołączył
    18-01-2010
    Posty
    8 919
    Pobranie aktualizacji ze stronki na pena i dalej procedura, jak w instrukcji.

  7. #17
    Awatar skubiszek
    Człowiek z branży...
    Aktywność na forumO użytkownikuReputacja
    Dołączył
    14-01-2010
    Posty
    3 091
    Zlotów
    9
    W jaki sposób aktualizujesz mikser? Ja mam zawsze zapas zawsze !
    MST - Moderator Specjalnej Troski

  8. #18
    Awatar bamber71
    Człowiek ośmiornicy
    Aktywność na forumO użytkownikuReputacja
    Dołączył
    18-01-2010
    Posty
    4 422
    U mnie mikser ostatnio co impreze zrywa polaczenie z laptopem. Zazwyczaj wystepuje to po kilku ladnych godzinach uzywania, pomaga jedynie wylaczenie miksera z pradu na kilkanascie sekund.
    Wczesniej nie bylo tego problem.

    Mam pytanie do Was: czy u Was podczas nawiazanego polaczenia miksera z komputerem/tabletem na pasku zasiegu pojawia sie informacja ze "polaczenie jest ograniczone" ? Ja mam caly czas taki komunikat.
    Nic w podpisie.

  9. #19
    Awatar LOOcek
    Capo di tutti ...
    Aktywność na forumO użytkownikuReputacja
    Dołączył
    14-01-2010
    Posty
    5 501
    Zlotów
    20
    Masz więc problem z konfiguracją sieci. Coś jest przestawione?
    "Wesele bez bójki to nie wesele!" powiedział pan młody i jeb**ł teściową w ryj

  10. #20
    Awatar skubiszek
    Człowiek z branży...
    Aktywność na forumO użytkownikuReputacja
    Dołączył
    14-01-2010
    Posty
    3 091
    Zlotów
    9
    u mnie na lapku tak wyskakuje z komunikatem brak dostępu do internetu, cały mikser działa nie ma z tym problemu.
    MST - Moderator Specjalnej Troski

Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •