Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 57

Wątek: Soundcraft UI - wifi - aktualizacja softu

  1. #21
    Awatar piotrek
    Ojciec Chrzestny Mafii
    Aktywność na forumO użytkownikuReputacja
    Dołączył
    18-01-2010
    Posty
    1 756
    Połączenie jest ograniczone - tzn że jest połączenie, ale ograniczone. Więc ograniczone połączenie spowodowane jest pewnego rodzaju ograniczeniami. Połączenie działa, ale komunikat nas informuje o ograniczeniach. Tzn - nie ma internetu, czyli jest ok, tak ma być.

    Sam jednak w sobie problemy z aplikacją to coś innego. Na razie nie instalowałem najnowszego oprogramowania - czekam na opinie czy wszystko jest ok i czy naprawili to zrywanie


    Piotrek

  2. #22
    Awatar adamus112
    Prawa ręka mafii
    Aktywność na forumO użytkownikuReputacja
    Dołączył
    16-03-2010
    Posty
    817
    Zainstalowałem nowy soft. Wygląda ok. nawet zalogowałem się na kompie stacjonarnym, na którym wcześniej nie mogłem. Ale czy nie będzie zrywało trzeba trochę użytkować.

  3. #23
    Awatar bamber71
    Człowiek ośmiornicy
    Aktywność na forumO użytkownikuReputacja
    Dołączył
    18-01-2010
    Posty
    4 411
    U mnie o dziwo na ostatnim weselu dzialal prawidlowo Ui12 przez kilkanascie godzin I obeszlo sie bez resetu miksera. mimo to wgram najnowszy soft I wtedy napisze jak problem sie powtorzy.
    Nic w podpisie.

  4. #24
    Awatar Rolando
    Człowiek od czarnej roboty
    Aktywność na forumO użytkownikuReputacja
    Dołączył
    02-04-2011
    Posty
    318
    Zlotów
    1
    Tak z innej beczki. Czy wlozony pendrive majacy jakiegos wirusa moze powiesic ui......?
    I druga rzecz, co mi da wgranie nowszego softu w przypadku ui 16 ..? Pozdrawiam.

  5. #25
    Awatar HEINEKEN
    Poślubiona / Poślubiony mafii
    Aktywność na forumO użytkownikuReputacja
    Dołączył
    14-01-2010
    Posty
    3 026
    Zlotów
    6
    Nie, bo mikser to nie Windows. Nie ma środowiska w którym skrypt wirusa mógłby sie wykonać. (dobrze mowię padre?)


    Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
    www.klawiszowe.pl - Centrum Instrumentów Klawiszowych

    www.involight.pl - dystrybutor oświetlenia INVOLIGHT (ruchome głowy, pary led, wytwornice dymu, efekty led)


  6. #26
    Awatar padre
    Człowiek ośmiornicy
    Aktywność na forumO użytkownikuReputacja
    Dołączył
    13-01-2010
    Posty
    4 860
    Prawie
    taky sobie FANCLUB - Cieć

    Oby twój słoń kąpał się tylko w mleku a trąba twego słonia nigdy nie trafiła w kaktusy

  7. #27
    Awatar dcg
    Capo di tutti ...
    Aktywność na forumO użytkownikuReputacja
    Dołączył
    18-01-2010
    Posty
    8 842
    Błędy na penie, chyba mogą mieć znaczenie dla popranej pracy?

  8. #28
    Awatar skubiszek
    Człowiek z branży...
    Aktywność na forumO użytkownikuReputacja
    Dołączył
    14-01-2010
    Posty
    3 086
    Zlotów
    9
    mogą, może nie być dobrze czytany przez co jak mniemam będzie powodował błędy
    MST - Moderator Specjalnej Troski

  9. #29
    Awatar ARTUR_K
    Amator
    Aktywność na forumO użytkownikuReputacja
    Dołączył
    06-10-2016
    Posty
    79
    Mój Ui 12 nigdy mnie nie zawiódł... zarówno przed jak i po aktualizacji. Co ciekawe po aktualizacji w UI12 pojawiła się mi opcja nagrywania...a wcześniej tego nie miałem...WOW
    Więc jak do tej pory sprzęt na duży plus.
    Ale mam inną rozkminkę... potrzebuję zwiększyć moc jego WI-FI... mój tablet po około 10 metrach zaczyna gubić sygnał
    A niebawem będę miał dużą konferencję do nagłośnienia i jak znam salę to niestety miejscówkę mam ponad 15 metrów od sceny.
    Co by tam zamiast tej malutkiej antenki przykręcić by wzmocnić sygnał nadawany ? Może jakaś antena kierunkowa czy coś w ten deseń... macie z tym jakieś doświadczenia ?

  10. #30
    Awatar damian7129
    Amator
    Aktywność na forumO użytkownikuReputacja
    Dołączył
    12-10-2014
    Posty
    62
    Nie warto kombinować z antenami. Tylko router zewnętrzny, najlepiej pracujący na 5Ghz tylko pytanie czy Twój tablet obsługuję tą częstotliwość WiFi.

Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •