Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 47 z 47

Wątek: Soundcraft UI - wifi - aktualizacja softu

  1. #41
    Awatar Endriu999
    Ja tu tylko sprzątam
    Aktywność na forumO użytkownikuReputacja
    Dołączył
    12-10-2010
    Posty
    155
    Zlotów
    4
    Po prostu byłem bezpośrednio po tej imprezie i mnie trzęsło jeszcze ale i tak uważam, że laptop, kabel, jakiś router... lepiej kupić lepszy mikser.
    Urządzenie bardzo dobre i cena rewelacja ale nie działa jak należy.

  2. #42
    Awatar pgbolo
    Prawa ręka mafii
    Aktywność na forumO użytkownikuReputacja
    Dołączył
    17-01-2010
    Posty
    789
    Zlotów
    1
    CCC (Cena Cyni Cuda) - za stół cyfry trzeba dać minimum 2 ,3 ,4 razy więcej
    U mnie Ui się sprawdza - i jestem świadomy że problemy z łącznością mogą wystąpić, jestem na to przygotowany
    wszystko jest kwestią wyboru i PIENIĘDZY !!!
    U mnie słowo ważniejsze od piniędzy....

  3. #43
    Awatar dcg
    Capo di tutti ...
    Aktywność na forumO użytkownikuReputacja
    Dołączył
    18-01-2010
    Posty
    8 790
    Podobnie jak z awaryjnością tego modelu.
    Ze źródła, którego brałem, nie mieli zwrotów serwisowych, o których tu słyszałem.
    Mnie jeszcze nie klęknął i z tą nadzieja pozostaję.

  4. #44
    Awatar Endriu999
    Ja tu tylko sprzątam
    Aktywność na forumO użytkownikuReputacja
    Dołączył
    12-10-2010
    Posty
    155
    Zlotów
    4
    To podobnie jak z zespołami, ludzie chcą tanio i dobrze a tak się nie da. Ja też dałem się nabrać, że będę miał cyfrowy za 1200zł i gdzie to teraz sprzedać?

  5. #45
    Awatar bamber71
    Człowiek ośmiornicy
    Aktywność na forumO użytkownikuReputacja
    Dołączył
    18-01-2010
    Posty
    4 404
    Cytat bravi napisał/a: Zobacz posta
    Endriu999.Używam tego "badziewia" już trochę czasu i żadnej zwiechy nie miałem,tyle że korzystam z laptopa 12cali z dotykowym ekranem(lenovo yoga 300) lecz po kablu ethernet i śmiga pięknie.Po wifi owszem działy się cuda ,można pokusić się o ruter 5gz,ale mi to zbędne wolę po skrętce,aipada po wifi używam rzadko,tylko jak wychodzę wysterować system.
    Ja jestem bardzo zadowolony z miksera, nic złego sie nie dzieje po aktualizacji softu. A patent z kablem muszę wypróbować, bo tez uzywam laptopa 12,3" Lenovo IdeaPad z dotykowym ekranem.
    Warto umieć tak podłączyć mikser z lapkiem, choćby na wszelki wypadek. Powiem szczerze że nie wróciłbym do analoga. tu mam wszystko w jednym maleńkim pudełeczku a jakość dźwięku jak i wokali bardzo mnie zadowala.
    Nic w podpisie.

  6. #46
    Awatar bravi
    Ja tu tylko sprzątam
    Aktywność na forumO użytkownikuReputacja
    Dołączył
    03-04-2011
    Posty
    190
    Cytat Endriu999 napisał/a: Zobacz posta
    To podobnie jak z zespołami, ludzie chcą tanio i dobrze a tak się nie da. Ja też dałem się nabrać, że będę miał cyfrowy za 1200zł i gdzie to teraz sprzedać?
    Da sie da ,Uwierz mi ,że ten ui potrafi baaardzo dużo...fakt aż trudno uwierzyć ,że za tak małą kasę,ale jednak.Mam analoga WZ4,to naprawdę wysoka półka jeśli chodzi o brzmienie ,długo zastanawiałem się czy w końcu wyjąć z walizki mój zapas w postaci ui12....po kilku podejściach przekonałem się...pozbyłem się dużo kilogramów z cases a brzmienie praktycznie nie odbiega od tego co miałem,na początku fakt,trzeba troszkę się przyzwyczaić ,ale można tak fajnie wszystko sobie skonfigurować ,widok tego co potrzebujesz,przyciski funkcyjne na klawiaturze laptopa,że masz wszystko pod ręką,tak jak wspomniałem lepiej jest po skrętce,laptop na stałe zamontowany w cases,włączam go,ładuje się system a po nim w autostarcie przeglądarka z zapisaną stroną do miksera....i jest pięknie Wracają do cena a jakość...mam trochę tego sprzętu i powiem ,,ze cena nie zawsze jest adekwatna do jakości...np.shure sm58 kosztuje ok 400pln a prodipe tt1 120....Sugeruję porównać te sitka

  7. #47
    Awatar pgbolo
    Prawa ręka mafii
    Aktywność na forumO użytkownikuReputacja
    Dołączył
    17-01-2010
    Posty
    789
    Zlotów
    1
    Cytat Endriu999 napisał/a: Zobacz posta
    To podobnie jak z zespołami, ludzie chcą tanio i dobrze a tak się nie da. Ja też dałem się nabrać, że będę miał cyfrowy za 1200zł i gdzie to teraz sprzedać?
    ja chętnie kupię jeżeli to air 12 to dam 900 z gwarancją (minimum 1 rok)
    jeżeli bez gwarancji dam 750
    300 lub 400 straty za próbę i naukę to chyba nie wiele
    Nowy z dostawą kosztuje 1149
    U mnie słowo ważniejsze od piniędzy....

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •