Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 41

Wątek: Zakup miksera

  1. #21
    Awatar kozpaw
    Człowiek od czarnej roboty
    Aktywność na forumO użytkownikuReputacja
    Dołączył
    21-01-2010
    Posty
    301
    poszło

  2. #22
    Awatar Ryś36
    Nowicjusz
    Aktywność na forumO użytkownikuReputacja
    Dołączył
    20-04-2011
    Posty
    21
    kozpaw poproszę instrukcję pianomuza@wp.pl z góry dziękuje.

    Testuję ten mixerek już kilka dni prawie go rozkminiłem ale mam kilka pytań

    Czy jest możliwość podłączenia monitora dotykowego przez Hdmi ,usb i sterowanie nim? Podłączałem do telewizora i tylko pojawia się na ekranie nazwa Soundcraft.
    Testuje i zdarza się że w warunkach pokojowych odległość 5 metrów zrywa mi na chwilę połączenie wi-fi czy tak ma być ? FIRMWARE 1.0.5763-ui16.

  3. #23
    Awatar leszek299
    Nowicjusz
    Aktywność na forumO użytkownikuReputacja
    Dołączył
    12-03-2010
    Posty
    47
    Poproszę leszek299@wp.pl
    Dziękuję i pozdrawiam

  4. #24
    Awatar kozpaw
    Człowiek od czarnej roboty
    Aktywność na forumO użytkownikuReputacja
    Dołączył
    21-01-2010
    Posty
    301
    Cytat Ryś36 napisał/a: Zobacz posta
    kozpaw poproszę instrukcję pianomuza@wp.pl z góry dziękuje.

    Testuję ten mixerek już kilka dni prawie go rozkminiłem ale mam kilka pytań

    Czy jest możliwość podłączenia monitora dotykowego przez Hdmi ,usb i sterowanie nim? Podłączałem do telewizora i tylko pojawia się na ekranie nazwa Soundcraft.
    Testuje i zdarza się że w warunkach pokojowych odległość 5 metrów zrywa mi na chwilę połączenie wi-fi czy tak ma być ? FIRMWARE 1.0.5763-ui16.
    Co do podłączenia monitora dotykowego to nie podpowiem czy tak da radę (nie testowałem) ale tu masz obszerny teścik który może naświetli Ci parę spraw
    https://www.infomusic.pl/test/44194,...mikser-cyfrowy

  5. #25
    Awatar pgbolo
    Prawa ręka mafii
    Aktywność na forumO użytkownikuReputacja
    Dołączył
    17-01-2010
    Posty
    839
    Zlotów
    1
    Cytat Ryś36 napisał/a: Zobacz posta
    kozpaw poproszę instrukcję pianomuza@wp.pl z góry dziękuje.

    Testuję ten mixerek już kilka dni prawie go rozkminiłem ale mam kilka pytań

    Czy jest możliwość podłączenia monitora dotykowego przez Hdmi ,usb i sterowanie nim? Podłączałem do telewizora i tylko pojawia się na ekranie nazwa Soundcraft.
    Testuje i zdarza się że w warunkach pokojowych odległość 5 metrów zrywa mi na chwilę połączenie wi-fi czy tak ma być ? FIRMWARE 1.0.5763-ui16.
    Chyba raczej nie da rady.
    Mikser wysyła stronę HTML a telewizor raczej tego nie odbiera
    Musi być komputer. lub urządzenie przeglądające strony internetowe
    U mnie słowo ważniejsze od piniędzy....

  6. #26
    Awatar Abdul
    Amator
    Aktywność na forumO użytkownikuReputacja
    Dołączył
    10-07-2010
    Posty
    98
    LEGENDA YAMAHA 01V96 VCM Polecam taki bardzo prosty w obsludze na pokladzie ma wszystko czego bedziesz potrzebowal kazdy kto maial doczynienia z naglasnianiem imprez stol zna bardzo dobrze lub poprostu siada i w ciagu 5 minut wie co ma robic i gdzie to jest
    Ja znam ten stan, kiedy Ciebie mam ja z toba sie spotykam, sam na sam

  7. #27
    Awatar dcg
    Capo di tutti ...
    Aktywność na forumO użytkownikuReputacja
    Dołączył
    18-01-2010
    Posty
    8 953
    Tylko jedno małe ale.
    Nie uświadczysz w nim Graph EQ, ale kto tam go używa, żeby sobie nie polepszyć takim 2x31 tercjowcem.

  8. #28
    Awatar duomax
    Nowicjusz
    Aktywność na forumO użytkownikuReputacja
    Dołączył
    19-01-2010
    Posty
    26
    Jeśli można, to ja również poproszę o polską instrukcję obsługi😊 zespol@prestizz.pl
    Z góry dziękuję 😊

  9. #29
    Awatar zespolafro
    Człowiek od czarnej roboty
    Aktywność na forumO użytkownikuReputacja
    Dołączył
    21-03-2011
    Posty
    334
    Zlotów
    2
    to ja też poproszę.. info.led.effect@gmail.com

  10. #30
    Awatar kozpaw
    Człowiek od czarnej roboty
    Aktywność na forumO użytkownikuReputacja
    Dołączył
    21-01-2010
    Posty
    301
    Po południu wam prześlę jak będę w domu

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •