Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Dlaczego kazda strona forum otwiera mi się minutę ?

  1. #1
    Awatar bully
    Człowiek od czarnej roboty
    Aktywność na forumO użytkownikuReputacja
    Dołączył
    15-01-2010
    Posty
    334

    Dlaczego kazda strona forum otwiera mi się minutę ?

    jak w temacie, internet 50Mb/s a każde działanie od dłuższego czasu na forum trwa minutę. Wszystkie inne strony chodzą normalnie.

  2. #2
    Awatar Mustafa
    Poślubiona / Poślubiony mafii
    Aktywność na forumO użytkownikuReputacja
    Dołączył
    05-02-2010
    Posty
    3 995
    Zlotów
    4
    Zapewne zależy też od Twojej lokalizacji. Kiedyś także forum u mnie muliło niemiłosiernie. Obecnie jest już w miarę normalnie choć porównując szybkość do innych forów np: klawiszowego to i tak jeszcze dużo brakuje. Mam łącze 70 Mb/s.

  3. #3
    Awatar bully
    Człowiek od czarnej roboty
    Aktywność na forumO użytkownikuReputacja
    Dołączył
    15-01-2010
    Posty
    334
    jak może zależeć od lokalizacji. nawet komputer nie zmienił miejsca w domu od kilku lat , a problem jest od około kilku miesięcy. Rozumie że to tylko u mnie, reszta klika i strona sie pojawia....
    Klawiszowe chodzi normalnie, klik i strona od razu się otwiera.

  4. #4
    Awatar szupek
    Ja tu tylko sprzątam
    Aktywność na forumO użytkownikuReputacja
    Dołączył
    21-10-2016
    Posty
    116
    Spróbuj otworzyć stronę w innej przeglądarce, jeżeli nie masz innej możne być IE :O :/

    Pozdro

  5. #5
    Awatar Mustafa
    Poślubiona / Poślubiony mafii
    Aktywność na forumO użytkownikuReputacja
    Dołączył
    05-02-2010
    Posty
    3 995
    Zlotów
    4
    Bully, lokalizacja zależy między innymi od serwerów po drodze. Jak oni coś tam kombinują to mogą być problemy. Akurat od kilku miesięcy forum chodzi na dedykowanym z tego co wiem i chyba jest lepiej, przynajmniej u mnie. Wcześniej też były jaja.

  6. #6
    Awatar piepia
    Amator
    Aktywność na forumO użytkownikuReputacja
    Dołączył
    14-04-2014
    Posty
    84
    Jakiego dokladnie masz neta (technologia i firma)? Moze DNSy sa przepchane...

  7. #7
    Awatar nijaki
    Amator
    Aktywność na forumO użytkownikuReputacja
    Dołączył
    04-10-2016
    Posty
    70
    Potwierdzam zdanie kolegi BULLY.
    Neta mam 80 Mb. Sprawdzałem na 3 przeglądarkach (oprócz chrome). i jest tragedia z czasem wczytywania strony, a już jej start (pierwsze wejście na nią w sesji) to już jakaś kompletna porażka.

  8. #8
    Awatar padre
    Człowiek ośmiornicy
    Aktywność na forumO użytkownikuReputacja
    Dołączył
    13-01-2010
    Posty
    4 896
    w najbliższych dniach powinna nastąpić migracji do wersji vb5
    mam nadzieje że rozwiąze to dotychczasowe problemy. Stety zmieni się też interfejs forum troszke
    taky sobie FANCLUB - Cieć

    Oby twój słoń kąpał się tylko w mleku a trąba twego słonia nigdy nie trafiła w kaktusy

  9. #9
    Awatar RafU
    Lewa ręka mafii
    Aktywność na forumO użytkownikuReputacja
    Dołączył
    18-09-2014
    Posty
    565
    Nie wiem co dzisiaj zrobiliscie, ale jest juz duzo lepiej

  10. #10
    Awatar Mustafa
    Poślubiona / Poślubiony mafii
    Aktywność na forumO użytkownikuReputacja
    Dołączył
    05-02-2010
    Posty
    3 995
    Zlotów
    4
    Zdecydowanie jest lepiej!

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •