Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 11 do 20 z 33

W±tek: Aplauz - Andrzej Wnêk - Dziêkujê

Awatar Manieksp
    Lewa rêka mafii
    Aktywno¶æ na forumO u¿ytkownikuReputacja
    Do³±czy³
    29-05-2010
    Zlotów
    1
    I siê znowu zbulwersowa³em!! Pe³en szacunek dla Andrzeja i dla jego dzia³alno¶ci!!! Je¶li komu¶ nie podoba siê idea zlotów w Rzgowie to po co grzeje miejsce na tym forum?
    Andrzej zrobi³e¶ kawa³ dobrej roboty, przez wiele lat... to siê ceni.
    Wódkê mo¿na pic tylko w dwóch przypadkach - gdy jest zak±ska, lub gdy jej nie ma....

Awatar rjokiel
    Pocz±tkuj±cy
    Do³±czy³
    11-04-2014
    Andrzej wielki szacunek - na forum jestem raczej obserwatorem, na zlotach by³em 4 razy i zawsze odczucia s± bardzo pozytywne. Dziêkujê i pozdrawiam Romek

Awatar czesiek
    Cz³owiek o¶miornicy
    Do³±czy³
    15-01-2010
    Cytat taky napisa³/a: Zobacz posta
    Rêce precz od Andrzeja Aplauza. Powsta³o zielone forum na które przez kilka lat mog³em zagl±daæ i pieprzyæ ile wlezie. Nie anga¿owa³em siê fizycznie bo nie mia³em jak. Ludzie tu dzia³aj±cy to klasa sama w sobie pod ka¿dym wzglêdem. Na miesi±c przed Rzgowem dosta³em od Andrzeja ekstra ofertê by na zlocie byæ. Trochê nie chcia³em, trochê nie mog³em ale mimo wszystko dziêkujê. Zielone to dla mnie numer jeden w¶ród internetowych portali spo³eczno¶ciowych. Nie wiem czy kto¶ jeszcze tu jest z p³n.wsch. wiêc dziêkujê w imieniu w³asnym Andrzejowi Aplauzowi za to co dla nas zrobi³. Romek Kaufman.
    Panie Romku.Osobiscie nie mam nic przeciwko zlotom.Moze dlatego ze zyje w kraju gdzie jak ktos poszuka w necie to bez tego moze pomacac najnowsze wynalazki samograjuw i pobawic sie nimi na sluchawkach lub glosnikach. Mowilem o wspolnych ogniskach bo uwazam , ze takie spotkania moga wiecej polaczyc ludzi.Sam pan Andrzej stwierdzil ze zloty w duzej czesci przejely kontrole nad tym co sie tam dzieje dystrybutorzy samograjow, swiatelek , dymow itd i przybralo to forme komercyjna.Ja cztery razy do roku mam zaproszenia z duzego sklepu muzycznego , gdzie prezentowane sa najnowsze wynalazki ale co to ma wspolnego z muzyka?Jak chce wygenerowac jakis podklad to mam do tego komputer ale ostatnio to mnie coraz mniej interesuje bo to gra maszyna ktora ktos zaprogramowal a nie ja czyli zywy czlowiek.
    Spotkania miedzyludzkie sa wazne i to nie podlega zadnym pytaniom. Jezeli wspomnialem o WOSP to ma jakis sens bo to daje konkretne korzysci.
    I prosze nie wsiadajcie na mnie jako wiechrzyciela bo staram sie byc postronny tylo troche mysle. Wiem , ze przezylem nie jeden ban i tu tez przezyje bo kazda piaskpwnica w internecie jest w jakims celu .
    Chwala Panu Andrzejowi , ze potrafil zgromaczic w jednym miejscu tylu ludzi , ktorzy mogli sie spotkac na zywo ale zadajcie sobie pytanie kto na tym korzysta?

Awatar aplauz
    Capo di tutti ...
    Do³±czy³
    14-01-2010
    Zlotów
    15
    Czesiu
    Nie do koñca.

Jak nie poznasz mo¿liwo¶ci wykorzystania sprzêtu to go nie kupisz.

A korzystaj± dwie strony . Sprzedaj±cy bo maj± klientów i potencjalni klienci którzy nawet w Australii nie maj± sklepu w którym bêdzie 90% tego co jest na ¶wiatowym rynku instrumentów by móc to porównaæ, a w Rzgowie by³o. Integracja przy stole , wspó³ne ¶piewy i granie w pokojach czy na scenie w¶ród kolegów, przyjació³...Bezcenne. To ma siê w³a¶nie do muzyki.
    Ju¿ mi siê odechcia³o.

www.zespolmuzyczny.com

Awatar aplauz
    Capo di tutti ...
    Do³±czy³
    14-01-2010
    Zlotów
    15
    Dziêkujê za mi³e s³owa ka¿demu i wierzê ze bedzie jeszcze lepiej , wszak nowe si³y wkraczaj± , a pewnie za nimi nowe pomys³y etc
    Ju¿ mi siê odechcia³o.

www.zespolmuzyczny.com

Awatar midilukas
    Cz³owiek od czarnej roboty
    Do³±czy³
    14-01-2010
    Zlotów
    3
    Dziêki Andrzeju za konkretn± robotê!
    Czy to w Kargowej, czy w Rzgowie... zawsze profesjonalnie, z sercem i pasj±. Wszystko dopiête na ostatni guzik. Gratulujê rozwoju firmy, pasji i wszystkiego czym siê zajmujesz, w tym wszystkim musi byæ tez czas dla rodziny, która jest najwa¿niejsza.
    Ch³opacy maj± wysoko postawion± poprzeczkê, ale jak ich znam.. dadz± radê!
    Do zobaczenia na kolejnych zlotach!
    Pozdrawiam z Niderlandów
    Zespó³ muzyczny Six Band - muzyka skrojona na miarê! http://www.sixband.pl

Potrzebny sprzêt nag³o¶nieniowy, mo¿e dodatkowe ¶wiat³a, wytwornice? Zapraszam do mojej wypo¿yczalni:
    http://www.sprzetimprezowy.pl

Awatar Exodus
    Prawa rêka mafii
    Do³±czy³
    20-10-2012
    Zlotów
    4
    Po prostu - Dziêki. Dziêki twojej pasji i ciê¿kiej pracy nad ca³o¶ci± ka¿dy kto chcia³ móg³ poczuæ rodzinn± atmosferê w ka¿dym krañcu polski a tego nie dostanie w ¿adnym sklepie.

Awatar ryszard
    Pocz±tkuj±cy
    Do³±czy³
    14-11-2011
    Pewnie "jaki¶ czas" siê skoñczy³ bardzo dziêkujê Andrzejowi , by³o mi³o.
    Jestem na Forum wiêc muszê spytaæ ogólnie do czego zmierza "disco-polo" ci arty¶ci przepraszam gwiazdy, gdzie jest tu prawdziwa muzyka,kaszana goni kaszanê.
    Cholera obrazi³em staropolsk± kaszankê z mojego dzieciñstwa.
    rysiek

Awatar orcio
    Cz³owiek od czarnej roboty
    Do³±czy³
    31-03-2010
    Cytat czesiek napisa³/a: Zobacz posta
    Teraz czas na WOSP bo to ma sens. Panie Andrzeju ja wiem , ze kazdy chce pomacac i posluchac najnowszych samograjow , popatrzec na najnowsze swiatelka ,powachac najnowszych dymow ale co to ma wspolnego z praedziwa muzyka. Mysle ,, ze dobrze ze dales sobie z tym spokoj.Chlopaki i nieco dziewczyn sie zjedzie , poplumkaja sobie , potem wypija wodke , pogadaja sobie , moze lepiej zorganizowac jakies ognisko gdzie ludzie razem sobie pograja i spedza dobry czas zamiast nabijac kase producentom ?
    No có¿ , co¶ w tej wypowiedzi jest trochê têsknoty do normalnego muzykowania. Andrzej , ogromne dziêki za niesamowity wk³ad, trud organizacyjny i "pomys³a" , naprawdê ogromy szacun. Co do wypowiedzi Cze¶ka, nie jestem sta³ym bywalcem zlotów chocia¿ zaliczy³em Kargow± i Rzgów, kilka razy, ale tym razem Muzyczne Forum faktycznie zmieni³o siê w Klawiszowe forum z drobnymi elementami ¶wiate³, midi i mp3. Pamiêtam zloty na których osoby, które oprócz korzystania z mp3 potrafili z³apaæ za wios³o, usi±¶æ za perkê, z³apaæ za mikrofon, tworzyli fajn± , rodzinn±, muzyczn±, ciep³± atmosferê. Ludzie siê integrowali, poznawali w ten sposób ( prawda Tomek, Grzesiek i wielu innych wspania³ych, których nie sposób wymieniæ, ale pozdrawiam) wymieniali do¶wiadczenia, wizytówki, kontakty, kurcze , to nie by³ zjazd Forum Muzycznego tylko Zlot Muzycznej Rodziny z ca³ej Polski, tak to odczuwa³em, a teraz ... no có¿ jak to napisa³ Czesiek, przyjechali, poplumkali ... i jak w cytacie. My¶la³em, ¿e S³awek £osowski z Tomkiem zostan±, zainicjuj± jaki¶ wspólny jamm ... i nic , zagrali, zebrali siê i wyjechali, ot i po muzykowaniu, jeno gorza³ka siê osta³a i to nie za ostro, bo trza by³o wracaæ i jak zauwa¿y³em w ¶cis³ych podgrupach, w³asnym otoczeniu. Szkoda. My¶lê jednak, ¿e jak formu³a siê zmieni, to znowu zaczn± przyje¿d¿aæ Ci, którzy nie koniecznie uwa¿aj± klawisze za królow± wesel i imprez, chocia¿ z pewno¶ci± s± bardzo wa¿ne.

Awatar skubiszek
    Cz³owiek z bran¿y...
    Do³±czy³
    14-01-2010
    Zlotów
    9
    orcio jednakowo¿ zamys³em by³o w³a¶nie zaprezentowanie klawiszy i o to by³y kiedy¶ pretensje - zlot mi³o¶ników instrumentów.... klawiszy 15 a reszta ¶wiat³o d¼wiêk itp. Co do wspólnego muzykowania, zamys³ by³ aby zrobiæ jam, jednak my jako organizatorzy, wierz mi mieli¶my taki meksyk i zmêczenie materia³u, ¿e ju¿ za to nie odpowiadali¶my. Integracja by³a w pokojach ale nie mieli¶my wp³ywu na to, ¿eby przenie¶li siê na dó³. Poza tym Kombi przywioz³o na prawdê sporo gratów i samego rozk³adania i sk³adania by³o full st±d te¿ nie by³o za bardzo miejsca na wspólny jam.
    MST - Moderator Specjalnej Troski

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Tagi dla tego w±tku

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •