Polecam gorąco
darmowy program fakturka
Pobierz program
Polecam gorąco
darmowy program fakturka
Pobierz program
sam go uzywam, jest super. też polecam
ja polecam zarejestrować się na www.faktura.pl
Prowadzę tam ewidencję, wystawianie rachunków itp, ma świetne funkcje i jest darmowy i w pełni legalny. Również polecam .
Marcin Obara "KANKAN", 89-410 Więcbork, BoWiD 9/10 GSM: 501-671-705 GPS: N 53°21â46.22â E 17°29â32.38â, wzrost: 174, waga: 84kg, nr. buta: 42
Jesli jeszcze chodzi o program fakturka
z fajnych rzeczy posiada:
- rejestr dokumentów
- rejestr kontrahentów
- rejestr produktów
- automatyczne nadawanie numerów dokumentu
- obliczanie cen brutto będź netto
- wpisywanie z ręki cen
dodatkowo
drukowanie kopert
drukowanie przelewów
drukowanie rachunków zwykłych ( Nie VAT)
drukowanie wpłat bankowych
Noty korygujące
naprawde super
A czy ktoś ściągnął ten program, który wstawił Aplauz? Bo ja tak i jak zainstaluje to mi nic nie chodzi![]()
ściągnąłem, zainstalowałem, sprawdziłem. Działa, ale ma o wiele mniej funkcji niż www.faktura.pl
Moim skromnym zdaniem to idealny program dla ludzi, którzy prowadzą działalność i potrzebuję małego i szybkiego programu do wystawienia rachunku. Jeśli potrzebne jest więcej opcji, to warto pomyśleć o www.faktura.pl
U mnie w pracy 2 koleżanki zainstalowały sobie ten programik, który wskazał Andrzej i są bardzo zadowolone. Podoba im się prostota programu, intuicyjne menu.
W www.faktura.pl bardzo ważną rzeczą jest to, że w każdym miejscu na ziemi gdzie jest internet masz dostęp do swoich rachunków czy faktur. Kilkanaście razy miało to dla nie ogromne znaczenie.
Pozdrawiam
Marcin Obara "KANKAN", 89-410 Więcbork, BoWiD 9/10 GSM: 501-671-705 GPS: N 53°21â46.22â E 17°29â32.38â, wzrost: 174, waga: 84kg, nr. buta: 42
Dokładnie jak opisałeś
Generalnie zespoły mają niewiele do wystawiania dokumentów
Dla bardziej rozwiniętych firm jak najbardziej ten drugi
Dla mnie najlepszy jest program do faktur. Bardzo prosty w obsłudze i pomocny w pracy. Szybko wystawia się nim faktury i inne dokumenty, analizuje sprzedaż, generuje JPK i inne przydatne pliki.
Ostatnio edytowane przez Mustafa ; 20-03-2019 o 15:14
Chcę wrócić z nazwą programuFaktura Small Business od MEGA-TECH oczywiście
można go potestować za darmo: https://www.mega-tech.com.pl