Patrzę i nie moge się nadziwić. Ponad 200 uzytkowników. Skąd się ich tylu znalazło w ciągu kilku dni. No po prostu magia. Super robota.
Patrzę i nie moge się nadziwić. Ponad 200 uzytkowników. Skąd się ich tylu znalazło w ciągu kilku dni. No po prostu magia. Super robota.
Wszyscy są z Łapanki.......A tak poważnie to ja sam nie wiem.... hehe
RCF ART 322A, 4PRO 8001 AS, MIKSER ALLEN & HEATH PA 12, LEXICON MX200, AUDIO TECHNICA AE 5400, SHURE BETA 58A, KORG PA 50, YAMAHA QS 300 i wiele innych kochanych zabawek......
"Uprawianie seksu przypomina grę w brydża. Jak się nie ma dobrego partnera, to lepiej mieć dobrą rękę."
Woody Allen
to jest właśnie magia... to jest ten czar... to jest to forum
ludzie idą tam gdzie się dobrze mówi.... a że o nas się dobrze mówi...
znajomi znajomych powiadomili znajomych.,.. i są![]()
MST - Moderator Specjalnej Troski
Rzuca się link znajomym o podobnym zainteresowaniu i jak chcą to się rejestrują.
kiedys były bardziej intymne spotkania, zakrapiane nierzadko, a dzisiaj mamy sieć i fora.
a ja dostałam maila z linkiem tego forum i nawet nie wiem od kogo![]()
taky sobie FANCLUB - OCHRONIARZ
A ja wpisałem www.muzyczneforum.pl żeby wejść tam gdzie zawsze, a tu "szczypiornia" się zgłosiła![]()
a ja apeluje zróbice coś bo zawale sesję i wszystkie egzaminy..
normalnie z czytaniem już nie nadążam![]()
hehe nie daj się
ja też zaczynam walkę z sesją a żyje![]()
MST - Moderator Specjalnej Troski
mieczaki...... sesja to pikus ja juz to przerabialem.....
RCF ART 322A, 4PRO 8001 AS, MIKSER ALLEN & HEATH PA 12, LEXICON MX200, AUDIO TECHNICA AE 5400, SHURE BETA 58A, KORG PA 50, YAMAHA QS 300 i wiele innych kochanych zabawek......
"Uprawianie seksu przypomina grę w brydża. Jak się nie ma dobrego partnera, to lepiej mieć dobrą rękę."
Woody Allen