Poka¿ wyniki od 1 do 8 z 8

W±tek: Nag³o¶nienie - Dla wiêkszej kapeli / dla bardziej wymagaj±cych

Awatar djwhite22
    Amator
    Aktywno¶æ na forumO u¿ytkownikuReputacja
    Do³±czy³
    01-01-2016

Nag³o¶nienie - Dla wiêkszej kapeli / dla bardziej wymagaj±cych

Hej, Mam pytanie do kolegów, Poszukujemy lepszego setu na Imprezy typu wesela, imprezy okoliczno¶ciowe itp. - max my¶lê 200 osób widownia. Dochodzi saksofon, klawisz, 3 mikrofony, + dj Mamy 3 typy i wiadomo cena jest nie ma³a ka¿dego setu, wiec widomo przed zakupem co¶ ods³uchamy, ale 1 pozycji nie ma szans. 1 typ: 2x Bayor Audio DA 46 2x Bayor Audio Nsub 2 typNAW VMS 18153 typ RCF TT22A - IIRCF TTS 18-A - IICo¶ kto¶.... dziêkuje

Awatar JARECZKO
    Prawa rêka mafii
    Do³±czy³
    05-02-2010
    Bayor i NAW nie s³ysza³em wiêc nie pomogê, jednak mam RCF TT22-A II i polecam w 100% imprezy do tych 200 osób bez problemu ogarniecie. Graj± bardzo czysto, maj± du¿± skuteczno¶æ ale nale¿y zwróciæ uwagê na to i¿ TT22-A II musz± graæ z jakim¶ do³em, poniewa¿ same w sobie to one basem prawie nie graj±. Jest preset gdzie podbija dolne pasmo i faktycznie wtedy tego do³u TT maj± troszkê wiêcej ale i tak mniej ni¿ inne ( ni¿sze ) modele RCF po podbiciu.

U mnie TT22-A graj± z 8003-AS II i polecam w 100% . Je¶li wybra³by¶ tak jak piszesz TTS18-A II to my¶lê ¿e wtedy zarówno jako¶æ jak i moc -- OGIEÑ !!!

Awatar dess
    Ojciec Chrzestny Mafii
    Do³±czy³
    18-01-2010
    Zlotów
    5
    Ja polecam NAW. Ich zaleta to brak jazgotu z driverów wysokotonowych przy naprawdê mocnym wysterowaniu, brak efektu "bum-cyk" przy mocnym wysterowaniu. Graj± ³adnym ¶rodkiem.
    Ketron Audya, Akordeon Scandalli, Beyerdynamic Opus 81, Allen&Heath SQ5, NAW VMS 1512, EV ZX1, Proel ST2500

Awatar djwhite22
    Amator
    Do³±czy³
    01-01-2016
    Dziêkuje za info. Jedyni minus, ¿e z ca³ego zestawienia nie mogê os³uchaæ RCF - o którym wspomnia³em, bo jest tylko na zamówienie po przedp³acie 30%. Bayor jak i Naw - podejrzewam ¿e bez problemu. Do firmy Bayor z Jeleniej mam blisko, gorzej z NAW. Kto¶ ma mo¿e z okolic Wroc³awia RCF TT22A-II lub NAW VMS 1815 - i mo¿na by by³o pos³uchaæ chocia¿by chwilkê , wtedy mia³ bym jakie¶ wra¿enia ods³uchowe ka¿dego setu. Wiadomo nie bêdzie to test 1/1, ale zawsze co¶.

Awatar JARECZKO
    Prawa rêka mafii
    Do³±czy³
    05-02-2010
    Kolego ja jestem z okolic Wolsztyna, ok 1.5 godz. drogi od Wroc³awia.
    Ale bli¿ej Ciebie kolega Raff ma te¿ TT 22-A II i jest z Polkowic

Awatar RafU
    Prawa rêka mafii
    Do³±czy³
    18-09-2014
    30 gram w Legnicy na sali na 500 osob, jak cos wpadaj posluchac

Awatar djwhite22
    Amator
    Do³±czy³
    01-01-2016