Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Nowy PSR SX700 czy używany Tyros 4 ?

  1. #1
    Awatar cu-dens
    Nowicjusz
    Aktywność na forumO użytkownikuReputacja
    Dołączył
    24-03-2010
    Posty
    46

    Nowy PSR SX700 czy używany Tyros 4 ?

    Witam, mam takie pytanie? Używam Tyrosa 1 /w ok 60% z midami -general midi/, ale pora na coś nowszego. Co wybrać? Nowy PSR SX700 czy używany Tyros 4? Cena obu jest podobna. Przyzwyczaiłem się do Tyrosa, do jego wielkości i co najważniejsze, do podnoszonego, dużego wyświetlacza. No i teraz mam dylemat. Pozdrawiam.

  2. #2
    Awatar M a x i m
    Człowiek od czarnej roboty
    Aktywność na forumO użytkownikuReputacja
    Dołączył
    19-01-2010
    Posty
    349
    Zlotów
    1
    Daj spokój z zabawkami!
    Kup T4! Tyros niczego nie próbuje udawać...

  3. #3
    Awatar dancefloor
    Ojciec Chrzestny Mafii
    Aktywność na forumO użytkownikuReputacja
    Dołączył
    03-10-2010
    Posty
    1 428
    Ja bym wybrał jednak nowszy model, zawsze do można zainstalować ADP czy Edp, wgrać sample...
    A do t4 niestety tego nie zapakujemy..

    Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka

  4. #4
    Awatar qs300
    Amator
    Aktywność na forumO użytkownikuReputacja
    Dołączył
    18-01-2010
    Posty
    70
    Lepszym wyborem od SX700 będzie S975, w tej samej cenie a półkę wyżej i więcej możliwości.

    Wysłane z mojego moto e5 plus przy użyciu Tapatalka

  5. #5
    Awatar Andi
    Prawa ręka mafii
    Aktywność na forumO użytkownikuReputacja
    Dołączył
    15-01-2010
    Posty
    699
    Cytat dancefloor napisał/a: Zobacz posta
    Ja bym wybrał jednak nowszy model, zawsze do można zainstalować ADP czy Edp, wgrać sample...
    A do t4 niestety tego nie zapakujemy..

    Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka

    Bledna informacja.
    Do T4 wgrasz takze sample i paki, ktore sa przeznaczone do T4 tz. np. Dance Pack czy inne packi, oraz sample w zapisie WAV czy UVN.
    Oczywiscie, ze tylko packi przeznaczone do wgrywania przez YEM (sam program porazka) nie jestesmy w stanie wgrac do T4 oraz dane audio (packi i style audio).
    Pozdrowienia:
    Andi
    Istnieje tylko jeden jezyk na swiecie, ktory kazdy zrozumie. Jest nim muzyka.

  6. #6
    Awatar dancefloor
    Ojciec Chrzestny Mafii
    Aktywność na forumO użytkownikuReputacja
    Dołączył
    03-10-2010
    Posty
    1 428
    To pomyliło mi się z ADP Camaro przepraszam za błędne info

    Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •