Czy kto z Was poszed w kwarantann po weselu lub zarazi si na nim covidem?
Bardzo jestem ciekaw. Ja nie byem na weselu w 2020r.
Czy kto z Was poszed w kwarantann po weselu lub zarazi si na nim covidem?
Bardzo jestem ciekaw. Ja nie byem na weselu w 2020r.
Nic w podpisie.
Zagraem 15 imprez, zero zgosze o zaraeniach, ale kilku znajomych dj wyldowao na kwarantannie, ale nie byli zaraeni.
na grupach w ostatnich dniach gono o mierci dja wanie na covid,
W moich rejonach spokj, nawet u mocno rozchwytywanych DJw typu "80 wesel w sezonie". Wszystko zagrane, zdrowi. Tacy szczciarze? Przecie to tysice osb si przewino...
... a w moich rejonach (niedaleko Twoich) tragicznie ...
Od soboty 24 padziernika wszystkie regiony w Polsce zostan objte czerwon stref.
- zakaz organizacji imprez okolicznociowych (wesela, konsolacje i inne);
Dj Tommek - DJ /Wodzirej na wesele, imprez firmow - www.djtommek.pl
Mojej ony siostra dzisiaj ma lub. Wiadomo, wszystko odwoane zostao na sali. Zesp i kamerzysta nawet oddali zaliczk, powiedzieli e to nie wina modych e jest covid. Nie byo przesuwania imprezy na nastpny termin. Trzeba i do przodu a nie odwleka swoje ycie w czasie. Nie wiadomo co bdzie za rok.
lub si dzi odbdzie, fotograf co tam pstryknie w kociele i w plenerze jak przyjdzie na to czas. Reszta, szkoda gada ... al modych.
Nic w podpisie.
Bedzie jeszcze gorzej jeszcze sie sezon grypowy nierozpocz a juz jest tragedia,to niebedzie tak jak w tym roku.Kto ci pojdzie na wesele jak zaczna ludzie masowo umierac ,kazdy sie bedzie bal.W marcu bylo 200 zakae albo mnie teraz juz mamy 27 tys...!dopoki niebedzie szczepionki to nici z imprez a to potrwa
Zoltar, ty taki troszk niedomagajcy umysowo jeste od urodzenia czy w tym roku dopiero co ci pierdykno w gwk ???