Czy kto¶ z Was poszed³ w kwarantannê po weselu lub zarazi³ siê na nim covidem?
Bardzo jestem ciekaw. Ja nie by³em na weselu w 2020r.
Czy kto¶ z Was poszed³ w kwarantannê po weselu lub zarazi³ siê na nim covidem?
Bardzo jestem ciekaw. Ja nie by³em na weselu w 2020r.
Nic w podpisie.
Zagra³em 15 imprez, zero zg³oszeñ o zara¿eniach, ale kilku znajomych dj wyl±dowa³o na kwarantannie, ale nie byli zara¿eni.
na grupach w ostatnich dniach g³o¶no o ¶mierci dja w³a¶nie na covid,
W moich rejonach spokój, nawet u mocno rozchwytywanych DJów typu "80 wesel w sezonie". Wszystko zagrane, zdrowi. Tacy szczê¶ciarze? Przecie¿ to tysi±ce osób siê przewinê³o...
... a w moich rejonach (niedaleko Twoich) tragicznie ...
Od soboty 24 pa¼dziernika wszystkie regiony w Polsce zostan± objête czerwon± stref±.
- zakaz organizacji imprez okoliczno¶ciowych (wesela, konsolacje i inne);
Dj Tommek - DJ /Wodzirej na wesele, imprezê firmow± - www.djtommek.pl
Mojej ¿ony siostra dzisiaj ma ¶lub. Wiadomo, wszystko odwo³ane zosta³o na sali. Zespó³ i kamerzysta nawet oddali zaliczkê, powiedzieli ¿e to nie wina m³odych ¿e jest covid. Nie by³o przesuwania imprezy na nastêpny termin. Trzeba i¶æ do przodu a nie odwlekaæ swoje ¿ycie w czasie. Nie wiadomo co bêdzie za rok.
¦lub siê dzi¶ odbêdzie, fotograf co¶ tam pstryknie w ko¶ciele i w plenerze jak przyjdzie na to czas. Reszta, szkoda gadaæ ... ¿al m³odych.
Nic w podpisie.
Bedzie jeszcze gorzej jeszcze sie sezon grypowy nierozpocz±³ a juz jest tragedia,to niebedzie tak jak w tym roku.Kto ci pojdzie na wesele jak zaczna ludzie masowo umierac ,kazdy sie bedzie bal.W marcu bylo 200 zaka¿eñ albo mnie teraz juz mamy 27 tys...!dopoki niebedzie szczepionki to nici z imprez a to potrwa
Zoltar, ty taki troszkê niedomagaj±cy umys³owo jeste¶ od urodzenia czy w tym roku dopiero co¶ ci pierdyknê³o w g³ówkê ???